изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:04 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 23.07.2010    
Времето

След полунощ над страната ще бъде ясно. През деня ще преобладава слънчево време. След пладне, с усилването на термичната конвекция, ще започне да се образува купестодъждовна облачност и да прегърмява. На отделни места и ще превали краткотраен дъжд. Максимални температури - между 31° и 36°, в София около 31°.



Атмосферното налягане ще се задържи около средната месечна стойност.

В планините типично лятно време с денонощен ход на метеорологичните елементи. Преди пладне предимно слънчево, след пладне до полунощ с развитие на купестодъждовна облачност, значителна над планинските била. По-характерни ще са гръмотевичните бури отколкото краткотрайните превалявания. Вятърът по високите части ще бъде слаб до умерен от североизток. Твърде топло, на 1200 м.н.в дневна температура около 25°, на 2000 м.н.в около 20°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временно увеличение на облачността след пладне, когато на места краткотрайно ще превали и прегърми. Температурите през деня ще достигнат около 30°. Температурата на молската вода е 27°. Ще духа слаб, след пладне по крабрежието до умерен вятър от североизток. Вълнение на морето 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 23.07.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди