изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:56 EET
"Мисис Русе 2010" е Татяна Филипова от оркестъра на ОФД - Русе    
Мис & Мистър Късно вчера завърши тазгодишния регионален конкурс "Мисис Русе 2010". Лятната градина на хотел "Дунав плаза" събра общо 12 претендентки за най - красива омъжена русенка. Те се представиха в няколко тура с тоалети на различни русенски фирми, като в началото почерпиха публиката с вино.

Те трябваше да отговарят на въпроси на водещия Илия Деведжиев, който разкри интересни моменти от семейния им живот. Модели на агенция "Елит Д" с президент Диана Поптонева показаха бански в разгара на лятото, както и последни тенденции в колекциите на местни дружества.

Всички участнички получиха награди от фирма "Монро". Специалната награда на магазин "Лорети" получи Деси Тасева. Лице на магазин Step Care стана Татяна Филипова. "Мисис Елегантност" взе лента и подарък от магазин "Лорети". Тя се нарича Десислава Стателова. За "Мисис Чар" Елеонора Флорова Иванова. Призът бе от "Т - фешън", както и лента. "Мисис Фотогеничност" е Хюлия Реби. "Мисис Смелост" ще се наслади на винена терапия от "Ина Козметикс". А тя е Анелия Венкова. Последната от специалните награди за "Мисис Beauty", отиде при номер 9 - Габриела Бранкова. Красивите букети през отминалата вечер бяха от фирма "Робертино 63".

За трета подгласничка бе определена Веселина Великова. Втората подгласничка е номер 4 - Марина Колпачова. За първа подгласничка в състезанието по красота журито избра Нели Ласкова.

Победителката тази вечер бе номер 10 - Татяна Филипова. Короната и бе предадена от "Мисис Русе 2009" Марияна Христова. Тя ще прекара незабравим уикенд за двама на морето с помощта на туристическа агенция "БГ тур" и терапия за красота в зерматологичен център "Диас". Виолистката не можа да повярва, че и се случва такова хубаво нещо. Нейният малък син обаче и припомни, че това е реалност и бе един от първите, които побързаха да я прегърнат още на подиума.

Повече за победителката

Татяна Филипова е висока 171 сантиметра и тежи 54 килограма. Майка е на две деца. Работи като оркестрант в ОФД - Русе. Свири на виола. През малкото свободно време, което има, чете книги за себепознанието и се "зарежда" чрез разходки със семейството сред природата. Тя отправи послание към министъра на културата Вежди Рашидов ад не бъде закриван симфоничния оркестър на ОФД - Русе. То бе посрещнато с ръкопляскания от публиката. http://www.ruseinfo.net

 


Сходни връзки

"Мисис Русе 2010" е Татяна Филипова от оркестъра на ОФД - Русе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди