изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:09 EEST
Никол: Изневерих, за да отмъстя    
Интервюта Имам униформа от сексшоп, а вибраторът задължително е до леглото ми, споделя бившата фолкпевица и настоящ модел

Бившата фолкпевица и настоящ модел Никол по паспорт е записана с името Миглена Христова. Родена е във Видин, а на 9 юли отпразнува 28-ата си година. Има средно специално образование по банково и застрахователно дело, но от ученическите си години е на сцената. Никол е в Топ 50 на най-секси жени в България. В момента тя е едно от най-запомнящите се лица във видеоклипа „С близането идва апетита”.

Преди две години блондинката имаше кратка, но бурна връзка с футболния вратар-плейбой Ники Михайлов, с когото предпочита да не я свързват. Останалото около личния й живот е енигма, която днес Сесил ще разбули.

..............................
- Имаш ли идея защо те наричат сексапилна?
- Наричат ме сексапилна, защото попадам в престижни класации за сексапилни жени, но аз харесвам най-вече усмивката си, докато мъжете си падат по гласа, тялото, походката... Зодия Рак съм, което означава, че съм чувствителна, всеотдайна и инат...

- След като умееш толкова добре да се анализираш, каква си в леглото?
- Ами каква съм, я да попитаме приятеля ми? /наистина му звъни и го пита! – б. а./. Ето, той казва: „Перфектна и перверзна!” /смее се – б. а./

- Добре, а правила ли си секс за една нощ?
- Не ми се е случвало да правя секс с някого, към когото нямам чувства. Искало ми се е секс за една нощ, но явно не ми е стискало... Много пъти съм си казвала: „Тази нощ си тръгвам с някой, ще правя секс и после – все едно никога не сме се срещали!”, но все не успявам да го направя.

- Какъв тип мъже харесваш, обичаш ли да ги сменяш или предпочиташ да задълбочаваш връзката си само с един?
- Нямам конкретен тип за мъж, трябва задължително да ме впечатлява – зависи от периода, в който ме хваща. Общото на всички е, че са мъжкари. Моногамна съм и няма нищо по-хубаво от това да имам човек до себе си, с когото да правя секс все повече и повече!

- Изневерявала ли си?
- Само веднъж ми се е случвало да изневеря – мислех, че така ще го „върна” на гаджето, но после се чувствах много зле. Нараних само себе си и потъпках принципите си.

- Да разбирам ли, че от ревност си прибягнала към това „сладко отмъщение”?
- Ревността не ми е присъща, но от време на време изпитвам такова чувство. Гледам обаче да не го натрапвам и показвам. Обикновено мен ме ревнуват и аз не мога да се доредя /смее се – б. а./.

- Хайде на пързалката – коя е любимата ти поза, Николче?
- Какво значи любима поза?! Когато правя секс с приятеля ми, по какъвто и начин да сме, винаги изпитвам оргазъм. За секса няма сезони, но предпочитам лятото – тогава флиртът непрекъснато е във въздуха.

- Сексуалната си мечта да споделиш?
- Сексуалните ми мечти са много, а и с всяка изминала година мечтите ми се променят...

- Я ми кажи тогава, използваш ли нещо по-нестандартно в любовната игра?

- Естествено за мен е да използвам сексатрибути: имам униформа от сексшоп, а вибраторът задължително е до леглото ми, защото такива играчки правят секса още по-разнообразен.

- Идеалната любовна, страстна и оргазмена нощ за теб?
- Идеалната любовна нощ може да протече по много начини: да съм сама вкъщи с вибратор, да съм с приятеля ми у дома и пак да се чувствам супер, може да сме на някое екзотично място - хиляди са вариантите, стига да съм изпитала оргазъм...

Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ / http://www.blitz.bg

Попфолк звездата Никол отново се съблече за мъжко списание

Чочо Александров заби Никол Станкулова. Подарил й часовниче за 26 хил. лева

Eкстра Нина: Някои колежки работят и като проститутки на повикване!

Никол Кривошиева е новата кралица на Ловеч

 


Сходни връзки

Никол: Изневерих, за да отмъстя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди