изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:35 EEST
1% шанс за живот на 36-годишен гурбетчия, който се размаза на асфалта    
Новини
36-годишният гастарбайтер от Дупница Георги Божилов е в хирургично отделение на общинската болница с минимален шанс за живот, след като пиян се хвърли със скутер при подстанция “Марек” край града.


Божилов преди няколко дни си дошъл на почивка от Италия, там останали съпругата и двете му деца. Със скутера най-вероятно бил в заведенията в парк “Рила”, където поел голямо количество алкохол, на връщане се движел с бясна скорост, изпуснал управлението и се размазал на шосето, съобщава подробности "Струма".

Георги Божилов е в реанимация, в дълбока кома от жестокия удар в асфалта. Той е счупил жестоко черепа си и има големи кръвонасядания и отоци на мозъка, както и счупени няколко прешлена, дясната ръка и десния крак. Лекарите от хирургичното отделение му дават шанс 1 процент да оцелее. Ако до днес не излезе от кома, шансовете му стават нулеви.

За да бъде спасен животът на гастарбайтера, са необходими 2 литра кръв, които са му прелети, тъй като кръвта шуртяла от него, докато го докарат в Спешен център в Дупница около 1 часа след полунощ в сряда срещу четвъртък. Хирурзите са извикали неврохирург от столицата, който ще прецени дали може Георги Божилов да бъде транспортиран до софийско лечебно заведение, или ще остане в Дупница.

Вчера още двама младежи,движили се с бясна скорост с мотоциклети, са потърсили помощ в ортопедичното отделение на общинската болница в Дупница, но за късмет травмите им са леки и са пуснати да си отидат за домашно лечение.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

1% шанс за живот на 36-годишен гурбетчия, който се размаза на асфалта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди