изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:30 EET
23-ГОДИШЕН РЕЦИДИВИСТ ОТ КАВАРНА ОСТАВА В АРЕСТА    
Новини23-годишният каварненец Живко Д. М. остава в ареста за свое поредно престъпление. Той ще отговаря пред съда за това, че на 15 юли е извършил поредно престъпление.

Със съучастник след като разрушили прегради, здраво направени за защита на имот, и като използвал техническо средство - ножица и лост, е откраднал 12 м четирижилен меден проводник на стойност 100 лв. Кражбата е от трафопост в частен имот между гр. Каварна и с. Българево, собственост на жител на Ген. Тошево. Съдът в Каварна му е наложил мярка за неотклонение задържане под стража, която той обжалва пред окръжния съд. Според адвоката му, няма опасност младежът да се укрие или да извърши друго престъпление, защото има многолюдно семейство и осигурява изхранването му. Срещу него не се водят други досъдебни производства.
Държавното обвинение обаче е посочило, че Живко има влезли в сила пет присъди и е извършил последното престъпление в срока на изтърпяването на наказание пробация. Тези присъди са постановени срещу него в период от няколко години, което показва, че не са оказали превъзпитателна роля и възпиращ ефект в неговото поведение. Младият мъж няма образование, женен е, безработен и осъждан. Определението на Добричкия окръжен съд не подлежи на обжалване и протест.
 


Сходни връзки

23-ГОДИШЕН РЕЦИДИВИСТ ОТ КАВАРНА ОСТАВА В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди