изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:39 EEST
Професионален модел стана ”Мис Русе” 2010    
Мис & Мистър
Емилия Кънева спечели короната на “Мис Русе'2010“ във второто издание на конкурса, което се проведе снощи. 21-годишната красавица грабна короната в оспорвана надпревара с останалите 19 кандидатки, пишат от ruse-news. Тя е на 21 години, висока е 175 см. и е студентка по икономика във Варна.



Професионалната си реализация вижда като счетоводител, съобщават от ruseinfo.net. Второто място е за 19-годишната Симона Камбурова.

"Русенки не са решителни", каза организаторът на конкурса Божил Николов, който припомни че за прослушване се записаха 60 момичета, а на кастингът се явиха 19.

Емилия, която е професионален модел, беше избрана за фаворит и от участниците в онлайн-гласуване. Това е втори случай, при който мнението на онлайн-зрителите се покрива с това на журито.

Повторният конкурс "Мис Русе" е заради отказа от титлата на Адриана Секуличка, след като в дунавския град се надигна истинска вълна от недоволство след избора й.  dir.bg
 


Сходни връзки

Професионален модел стана ”Мис Русе” 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди