изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ


ОВЕН- Днес не нарушавайте стабилността си в материалната сфера, дори и да сте съблазнени от примамливи на пръв поглед предложения, отправени ви от познат или приятел. Не допускайте задълбочаване на разногласията в отношенията ви с интимната половинка!

ТЕЛЕЦ- Днес е необходимо точно да определите от какъв характер ще са стремежите ви от личен и професионален характер. Дайте яснота на вътрешните си пориви, дори и това да е свързано с някои саможертви от ваша страна.

БЛИЗНАЦИ - Днес отдавна планирано от вас пътуване ще се отрази благоприятно на финансовото ви състояние. Опитайте се внимателно да подбирате своите делови партньори, тъй като много ще се опитат да се възползват от добротата ви.  

РАК - Днес много то вас ще разширят чувствително познанията и хоризонтите си както в професионално, така и в чисто лично отношение. Контактите ви с приятел, познат или човек, когото чувствате близък ще изиграят значима роля в живота ви.

ЛЪВ - Днес на много от вас ще им се наложи да направят конкретен избор, за да се надявате на желаното от вас израстване в професионално, лично и материално отношение. Ще успеете да разрешите и голяма част от старите си затруднения.  

ДЕВА - Днес зорко наблюдавайте развитието на делата ви от личен характер. Постарайте се да останете верни на себе си и на потребностите, които имате в делово отношение. Не се нагърбвайте с ангажименти, които не са по силите ви!  

ВЕЗНИ - Днес обръщайте внимание на дребните жестове, които демонстрират пред вас приятели и познати. При много от тях ще откриете фалш, а при други искреност. Не се крийте от истината, дори и тя да е болезнена!

СКОРПИОН - Днес много от вас ще се нуждаят от отлична организация, за да могат да започнат и успешно да приключат със започнатите инициативи от личен и материален характер. Постарайте се да не се натоварвате с чужди проблеми!  

СТРЕЛЕЦ - Днес се опитайте съвестно да изпълните поетите от вас обещания пред началник, делови партньор, колега или приятел. Обърнете внимание на дребните неща в общуването с прякото ви обкръжение. Не отлагайте възможността да се отдадете на пълноценен отдих.

КОЗИРОГ - Днес не се отказвайте от шанса да подобрите чувствително положението си от материален характер. Направете цялостна равносметка на някои вече изминали събития в личен и професионален план. Не си позволявайте да давате пари назаем!

ВОДОЛЕЙ - Днес моментът може да се окаже ключов по отношение на обвързването ви с конкретна особа в личен план. Много от вас ще се лутат в собствените си противоречия и колебания. Истината ще е тази, която не е отхвърлена от сърцето и разума ви!

РИБИ - Днес много от вас ще отчетат положителни финансови резултати, които ще подобрят чувствително стила ви на живот. Добре е да се отдадете на спортни занимания, които ще ви зареждат с допълнително енергия, а и ще ви действат отморяващо.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди