изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:52 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ ГУБИ, ДОБРУДЖА БИЕ    
СпортФутболистите на Черноморец (Балчик) загубиха, а тимът на Добруджа постигна победа в контролите през отминалия уикенд. Тимът от Белия град инкасира поражение след 6 поредни победи.

Загубата с 3:1 дойде от Спартак 1918, като мачът се игра във Варна.
Възпитаниците на Радо Димов създадоха повече голови положения през първото полувреме, но с попадение се разминаха Костадин Зеленков, Милен Танев, Ивелин Янев и Емил Тодоров-Зелето. Спартаковци също поглеждаха към противниковата врата и в 36-ата минута стигнаха до гол. Димо Димов стреля прекрасно с воле от 25 метра и не остави шансове на юношата на варненци Генко Славов. В края на първото полувреме домакините удвоиха преднината си с нов гол на Димо Димов, който бе точен от дузпа за спъване на Георги Костадинов. Голмайсторът и Милен Танев от Балчик получиха червени картони малко след това заради сдърпване помежду си. Двата тима все пак доиграха срещата с по 11 души, защото така се бяха договорили. В 70-ата минута завърналият се в Спартак Виктор Драголов направи 3:0 от дузпа, а крайното 3:1 оформи Николай Костов от фаул в края на мача.
Добруджа победи с 1:0 Шумен като гост. Единственото попадение реализира Недко Ангелов от 2-3 м след пас на Михайлов в 19-ата мин. На два пъти гредите спасиха добричлии след удари на Захари Димитров и Христо Банчев. За Добруджа чисти положения през второто полувреме изпуснаха Николай Колев и Арбеков сами срещу вратаря. В мача Диян Божилов изпробва двама руснаци, които твърдят, че са преминали през школата на московския Спартак. С фланелката на "жълто-зелените" дебютира и Давид Георгиев от Берое. Последният със сигурност ще играе за добричлии, докато за руснаците предстои да се реши, заяви Божилов. Все още не ясно дали наставникът ще предложи  договор на вратаря Дилян Илиев, който за последно е играл в долните лиги на Германия.

още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ ГУБИ, ДОБРУДЖА БИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди