изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:30 EEST
АСФАЛТИРАТ УЛИЦИ В ТЕРВЕЛ ПО ПРОЕКТ    
ОбществоДоговор за финансова помощ за трети пореден одобрен проект на община Тервел по Програмата за развитие на селските райони подписа на 20 юли в София кметът инж. Живко Георгиев.


Проектът е на стойност 1 556 434 лв. без ДДС. Той предвижда реконструкция на следните обекти на публичната инфраструктура: асфалтови настилки на улици „Трети март”, „Баба Тонка”, „Стара Планина”, „Средна гора”, „Димитър Дончев” и „Черно море”, тротоарни настилки в централния участък на ул. ”Хан Аспарух” /от професионална гимназия "Дочо Михайлов" до пресечка с ул. „ Н. Вапцаров”/, спортна площадка в стара част на комплекс „Изгрев”, спортна площадка в центъра на Тервел, зад блок „Зорница” и рехабилитация на зелена площ в с. Коларци - пред училището.
След подписването на договора се преминава последователно през процедура за получаване на авансово плащане, подготовка на проекти за конкурсна документация и съгласуване с Разплащателната агенция на държавен фонд "Земеделие", провеждане на процедури за избор на изпълнители на строителните работи и строителния надзор, извършване на строителните работи, отчитане и одобряване на разходите.
Община Тервел вече има два подписани договора за реконструкция на улици, тротоари и детски площадки по същата програма. През тази седмица се преминава към обявяване на конкурсите за избор на изпълнители за строителния надзор и строителството по проектите. НДТ
 


Сходни връзки

АСФАЛТИРАТ УЛИЦИ В ТЕРВЕЛ ПО ПРОЕКТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АСФАЛТИРАТ УЛИЦИ В ТЕРВЕЛ ПО ПРОЕКТ
Автор: Anonymous да 2010-07-27 @ 10:31 EEST
Пак ще паднат парички г- н Георгиев нали?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди