изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:13 EET
КАВАРНА КУПУВА МОДЕРЕН РЕНТГЕНОВ АПАРАТ    
ЗдравеВ момента тече процедура по Закона за обществените поръчки за закупуване на нов модерен многофункционален рентгенов апарат за каварненската болница.

Това съобщи за НДТ зам.-кметът по финанси на общината Севинч Касабова. Та добави, че модерната техника е на стойност 422 хил. лв., които общината е успяла да събере чрез дарения. Кметството от години заделя от общинския бюджет за финансиране на болницата в крайморската община, която освен своите жители, обслужва и пациенти от съседната община Шабла. За тази година гласуваните от съветниците пари за болницата са в размер на 430 хил. лв., добави Касабова. За поред път тя акцентира за сериозния въпрос, касаещ здравните заведения, като заяви категорично: "Не може да се прибягва до закриване на болници без да е направен сериозен анализ. При една такава крачка трябва да има балансиран подход и далновидни държавни действия". Тя припомни, че за последните години общината е инвестирала в здравното заведение над 5 млн. лв.
 


Сходни връзки

КАВАРНА КУПУВА МОДЕРЕН РЕНТГЕНОВ АПАРАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди