изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:23 EEST
Катастрофа с кортежа на Цветан Цветанов    
Новини

Кортежът на вътрешния министър Цветан Цветанов е претърпял катастрофа в петък. За нея съобщи вчера читател на вестника. Автосблъсъкът станал край Обзор по време на обиколката на МВР шефа във Варна, Добрич и Слънчев бряг. При инцидента министърът не е пострадал, тъй като ударът бил с пилотната кола, а не с лимузината, в която пътувал Цветанов.



Източници от МВР вчера лаконично потвърдиха за катастрофата.

Пред “Труд” вчера шефът на НСО ген. Димитър Димитров потвърди, че е имало пътно произшествие. В резултат на него е пострадала жената от автомобила, навлязъл в насрещното платно.

Тя е била до шофьора, като при сблъсъка с пилотната кола на НСО китката й е спукана. Според запознати джип навлязъл в платното на кортежа и се ударил в автомобила, който охранява министерската кола.

“Не ме е страх”, заяви вчера по Би Ти Ви вътрешният министър и отказа да коментира информациите за готвени атентати срещу премиера Бойко Борисов и самия него. “Приемете, че няма конкретен сигнал, че животът ми е застрашен. Не бих искал да коментирам нищо, свързано с подобни неща”, каза Цветанов.

Попитан дали се страхува, той отговори: “Не. Няма човек, който да не го е страх, но след като сме започнали да работим нещо, всеки един си е направил своите изводи дали може да го направи и дали има волята да го направи”.

“Не трябва да мислим, че хората, които са на подобни постове, са много долюбвани от тези, които са реалните престъпници, извършители на тежки престъпления”, коментира МВР шефът информациите, че животът и на самия премиер е застрашен. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Катастрофа с кортежа на Цветан Цветанов | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Катастрофа с кортежа на Цветан Цветанов
Автор: Anonymous да 2010-07-27 @ 11:41 EEST

Ами те тия пилотни коли карат така, все едно са на писта. Сигурно така е по инструкция, ама топлото ваканционно време предразполага другите участници в движението към отпускане.

Направете едно журналистиическо проучване как е станала катастрофата и кой с каква скорост е бил. Така ще се изяснят много неща за тези катастрофи с кортежи. При всички случаи ще има превишена скорост, несъобразена с пътните условия „те винаги бързат“...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди