изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:19 EEST
Какво знае Венци Стефанов за "Килърите"    
Новини Президентът на Славия недоумява защо групата се свързва със СИК. Стефанов изрази учудване и от заместването на Сретен Йосич с групата на "Килърите"

Нямам представа, защо "Килърите" се свързват със СИК.

Това заяви, по телефона от чужбина в предаването "КОД: КРИМИНАЛНО" по Pro.bg президентът на футболен клуб „Славия” Венцислав Стефанов.

"Не трябва да „вдигаме кокалите” на Милчо Бонев, той вече 7 години е в гроба”, каза още Стефанов. По думите му – Милчо Бонев, бай Миле, е бил добър приятел с убитите Юри Галев, Румен Рачев и Александър Занев.

За момента, разследващите официално обявиха, че групата на „Килърите” стои зад убийството на Юри Галев и Румен Рачев, който беше убит миналата година в Шумен. Неофициално се смята, че Александър Занев, шеф на „Софийска баница”, който също беше застрелян през 2009г., е друга от жертвите на бандата за „мокри поръчки”.

Венцислав Стефанов каза още, че не познава Васил Костов – Кеца, обявен за организатор на убийството на Юри Галев. След задържането на Кеца, беше обявено, че той е бил бодигард на Милчо Бонев. Според Стефанов обаче, това не е вярно. Футболният бос изрази съмнения, че Петър Стоянов – Вожда се е познавал с покойния Милчо Бонев.

Стефанов изрази учудване и от заместването на Сретен Йосич с групата на „Килърите”.

"Не вярвам, човек като Йосич, да се занимава с такива хора (бел.ред."Килърите"). Венцислав Стефанов каза още, че не вярва Йосич да е кум на Петър Стоянов, както това обяви в събота премиерът Бойко Борисов.

Сръбският наркотрафикант Сретен Йосич е пребивавал в Самоков, като е отсядал при близки на Янко Попов – Туци, сочен за поръчител на убийството на футболния бос Юри Галев. Това заяви в предаването „Код: Криминално” депутатът от ГЕРБ и член на вътрешната комисия в парламента Цветан Сичанов.

Той обясни, че арестуваният при акция „Килърите” Попов е „гравитирал” в оперативните данни за бившата силова групировка СИК и дори имал общ бизнес със застреляния преди години бизнесмен Милчо Бонев – Бай Миле.

"Впоследствие, когато се роди идеята за проекта „Супер Боровец”, имаше един пиков момент с изкупуването на земи в Самоков.

"Малко след това Янко развали старата си къща и построи нова”, каза още Сичанов. Той призна, че когато чул за разбиването на банда за мокри поръчки и разбрал, че един от задържаните е от Самоков, дори не му минала през ума мисъл за евентуално участие на Попов в схемата.

www.actualno.com/

 


Сходни връзки

Какво знае Венци Стефанов за "Килърите" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди