изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 ЮЛИ


ОВЕН Днес може да осъществите много ценни контакти. Саморекламирайте се, но умерено. Ден, в който бихте могли да се представите в най-добрата светлина, използвайте го подобаващо.

ТЕЛЕЦ- Не очаквайте нови финансови възможности и големи приходи именно днес. Удобен момент да разпределите отговорностите си, естествено главно между другите. Дайте простор на организаторските си способности.

БЛИЗНАЦИ - Имате сериозен шанс да се справите с неща, с които досега са ви затруднявали. Хубав момент да действате смело и решително, готови сте дори да рискувате и да не се чудите както обикновено.

РАК - Ще научите интересни неща, но внимавайте с кого ги споделяте. Днес особено силно ще ви дразни контрола над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да крещите и да използвате непочтени средства.

ЛЪВ - Днес смело може да раздавате правосъдие, най-малкото ще се опитате да сте справедливи и да не се влияете от субективни фактори. Денят е подходящ за уреждане на разни въпроси, което е свързано с ходене по учреждения.

ДЕВА Днес ще сте готови да се справите с предизвикателствата на битието, най-вече в паричен план. Доста добре ще разпределите средствата, но е хубаво да не бъдете прекалено стиснати, все пак лятото е период на изобилието, все отнякъде нещо ще се появи.

ВЕЗНИ - Хармоничен ден, но ще имате нужда от провокации, за да направите нещо сериозно. Добър ден за обществени изяви и най-вече за партита и друг тип светски събирания. Капиталовложенията ще са особено успешни.

СКОРПИОН - Ще разберете интересни неща за себе си, но опитайте да бъдете безпристрастни, доколкото е възможно. Не се съдете твърде строго. Погълнати в себепознанието може да не забележите, че има хора около вас, желаещи да ви подведат. Не пренебрегвайте малките неща, които ви впечатляват.

СТРЕЛЕЦ - Един доста добър ден, в който ще се чувствате ентусиазирани и вдъхновени и притесненията от вчера ще ви се струват само лош сън. Понякога е хубаво да може човек бързо като вас да сменя настроенията си.

КОЗИРОГ - Имате нужда от малко емоционална разтуха. Прекалено навътре вземате всичко и това малко ви е поизтощило психически. Най-добре се занимавайте с неща, които можете бързо да приключите, не се разтакавайте и избягвайте да оставяте недовършени дела за утре.

ВОДОЛЕЙ - Днес ще се чувствате страхотно и нищо няма да е в състояние да помрачи настроението ви. Като добавим, че ще сте неизмеримо привлекателни, просто никой няма да е в състояние нищо да ви откаже. Не преувеличавайте правомощията си все пак.

РИБИ - Днес може да сте малко дистанцирани от събитията, но това няма да ви тежи много. Имате нужда да се вгледате малко повече в себе си. Дайте простор на въображението си и току-виж сте направили нещо почти гениално, в никакъв случай не бездействайте.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди