изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:41 EEST
ДИСТРАКШЪН ОБЯВИХА: “КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - НА СВЕТОВНО НИВО!”    
Общество“Организацията на Каварна Рок Фест тази година е на световно ниво! Всичко беше перфектно и точно - благодаря ви! От двайсет години обикаляме фестивалите по света и мога да ви кажа, че толкова добро посрещане отдавна не сме имали. И публиката тук е страхотна”.

Това съобщи единият от организаторите на феста - Лауд Консертс, като цитира думите на Шмиър  - основната фигура от Дистракшън, минути след приключване на тазгодишния Каварна Рок Фест 2010. С тези и още добри думи от страна на Джеф Уотърс от Annihilator за перфектната организация към домакините от Лауд Консертс, завърши тридневният рок маратон в морската ни рок столица. “Ще ви похвалим навсякъде по света” - добави китаристът-перфекционист, малко след като буквално “помете” българските фенове с невероятното си изпълнение, техника и майсторство, които демонстрира на сцената.
В тазгодишното издание на Каварна Рок Фест, което приключи в неделната вечер с концерт на легендарните Accept, участваха цели 14 световни рок и метъл банди, част от които стъпиха за първи път на родна земя, обобщават от Лауд Консертс. За първи път у нас се проведоха, и то успешно, т.нар. “сайнинг сешъни”, на които повечето от бандите се срещнаха лично с феновете си, снимаха се с тях и дадоха автографи за спомен. За първи път на стадиона в Каварна цареше и истинска фестивална атмосфера
- с тату студио, щанд с оригинални тениски и дискове, кран за бънджи скокове. Голяма част от групите, участвали във феста, са изпратили благодарствени писма до Лауд Консертс с благодарности за перфектната организация. Мениджърът на Аксепт също лично в писмо е благодарил на организаторите от името на целия екип. От своя страна Лауд Консерт и община Каварна, организирали феста, казват своето благодаря на феновете, посетили събитието, за чудесните три дни в Каварна.
 


Сходни връзки

ДИСТРАКШЪН ОБЯВИХА: “КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - НА СВЕТОВНО НИВО!” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди