изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:28 EEST
"ТРЯБВА КАРДИНАЛНО ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМЪТ С ПЛАЖОВЕТЕ"    
НовиниЗа поредна година централният плаж на Каварна остана без наемател, каза за НДТ кметът на морската община Цонко Цонев.

Според него, този проблем, който е изключително наболял за морските общини, трябва да бъде решен кардинално. "Смятам, че най-късно в началото на годината трябва да бъдат провеждани търговете за плажовете. Време е да се реши какво ще се прави, дори - ако е нужно, да ни се дадат на нас - общините и ние да правим търговете. Така общините ще пускат плажовете по-рано и ще ги обявяват и на по-ниски начални цени. Ще създадем конкуренция от една страна, а от друга, ще можем да стартираме летния си сезон с готовност" - каза Цонев. Той допълни, че исканата от МРРБ цена от 50 хил. лв. годишно за плажа в Каварна е изключително висока и затова не се е стигнало до отдаването му под наем. Миналата година кметството пое грижата за градския плаж в Каварна, след като отново никой не даде исканата цена.
 


Сходни връзки

"ТРЯБВА КАРДИНАЛНО ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМЪТ С ПЛАЖОВЕТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди