изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ






ОВЕН - Днес ще гледате на познатите неща по нов начин. Онова, което доскоро ви се е виждало сложно, ще се окаже очевидно. Важното е да съумеете да вземете правилните решения след този поглед.

ТЕЛЕЦ- Ще ви теглят екстремните преживявания и заради това може да се забъркате в доста странни ситуации. Хубаво е да проявявате здрав разум отвреме-навреме.

БЛИЗНАЦИ – Не позволявайте да играете ролята на боксова круша. Ако не можете вие да сте боксьорът, поне опитайте да сте спаринг партньор. Все е по-добре от боксова круша.

РАК - Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес както никога. Освен това имате възможност да задълбочите и усъвършенствате това, което правите. Дерзайте.

ЛЪВ - Ще се чувствате в страхотна форма,но все нещо ще ви липсва. Лято е - време за ваканция и приключения. Приключвайте по-скоро и тръгвайте за най-вълнуващото място.

ДЕВА - Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им. Не е важно как ще го направите, важно е да го направите, а не просто да си мислите, че се забелязва.

ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl


ВЕЗНИ - Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си, за да не се налага после да изпадате в нервна криза,ако не успеете да намерите нещата си.

СКОРПИОН - Нещата,в които вярвате може да се окажат просто въздух под налягане и това да ви разочарова страшно. Опитайте да видите положителните неща, които носи това разочарование.

СТРЕЛЕЦ - Информацията, която ще чуете силно ще ви развълнува. Дали ще е приятно или не зависи изцяло от вас. Бъдете готови да понесете отговорността за собствените си решения без да обвинявате когото и да било.

КОЗИРОГ - Ще ви се наложи да се занимавате с разни странни и непонятни неща, но поне ще ви е интересно. Приемете предизвикателството да се гмурнете в неизвестното,това е шансът ви да погледнете света по нов начин.

ВОДОЛЕЙ - Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете.Лошото,че може и да не послушате вътрешния си глас.

РИБИ - Днес трябва да поемете отговорност не само за онова, което правите,а най-вече за онова,което сте направили. Не се притеснявайте от критики. Просто бъдете себе си и следвайте мечтите си.

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"



Lara Fabian - Je T'aime ( I Promise I'll Never Leave You )

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди