изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:13 EEST
Убиха крупен амфетаминов бос, един от тримата големи    
По светаИгнасио „Начо" Коронел, един от тримата лидери на най-големия мексикански наркокартел, беше убит при престрелка с военен патрул, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на съобщение на мексиканските въоръжени сили. Ликвидирането на 56-годишния Коронел е най-сериозният удар, нанесен досега на картела Синалоа, предвождан от Хоакин „Чапо" Гусман, от началото на кампанията, която предприе президентът Фелипе Калдерон срещу мексиканската организирана престъпност в края на 2006 г.

Според ФБР Коронел е отговарял за масовото производство на амфетамини в тайни лаборатории в Мексико, които били внасяни нелегално в САЩ и Европа. ФБР предлагаше 5 милиона долара награда за информация, която би довела до неговото арестуване.

Коронел бил открит в едно от скъпите предградия на град Гуадалахара в западната част на страната. Той бил убит от ответния огън, след като оказал съпротива при ареста и застрелял един войник.

При акцията военните заловили двама от най-близките помощници на Коронел. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Убиха крупен амфетаминов бос, един от тримата големи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди