изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ


ОВЕН Не се отчайвайте от несполуките в професионалната сфера. Бъдете предпазливи към новите си познати и не споделяйте лични тайни. Внимавайте, ако работите с режещи и остри инструменти.

ТЕЛЕЦ- Днес може да ви направят много изгодно бизнес предложение. Приемайте смело, ще реализирате сериозни печалби. С каквото и да се захванете ще го довършите лесно и успешно.

БЛИЗНАЦИ – Според звездите днес преди обед ще получите много добри новини, свързани с бизнеса или финансите ви. Не започвайте нова любовна връзка. Вечерта е възможно да ви измъчи главоболие или безсъние.

РАК - Настроението ви е променливо, трудно ви е да се съсредоточите и това ще ви попречи да реализирате набелязаните задачи. Изяснете си целите и приоритетите и не се поддавайте на отрицателните емоции.

ЛЪВ - Любимият човек може да реагира подигравателно или ехидно на изискванията на царствената ви особа. Не се разстройвайте, съсредоточете се в работата, не се опитвайте да изяснявате личните отношения.

ДЕВА Дребни недоразумения и неразбиране от страна на близките може да ви изнервят и да ви развалят настроението. Гледайте по-широко на събитията, запазете самочувствието и доброто си настроение, самостоятелно и твърдо се придвижвайте към целите си.

ВЕЗНИ - Имате нужда от почивка и усамотение. Трябва да преодолеете съмненията, свързани с личния живот и любовната си връзка. Не си внушавайте несъществуващи проблеми.

СКОРПИОН - Проблемите ще се решават някак си от само себе си, а това ще повлияе много добре на настроението и самочувствието ви. Отделете време за близките и най-вече за родителите и децата си.

СТРЕЛЕЦ - Енергийният ви потенциал нараства, но трябва да прецените силите и възможностите си и да не се захващате с дейности, за които няма да ви стигне времето. Това ще срине авторитета и ще разклати позициите ви.

КОЗИРОГ - Проявете предпазливост към новите си познати. Стремежът ви към успех на всяка цена ще повлияе зле на имиджа ви. Избягвайте противоречията с родителите си.

ВОДОЛЕЙ - Ще имате възможност да разширите кръга на интересите и заниманията си. Това може да окаже влияние върху начина ви на живот. Не се конфронтирайте с близките си.

РИБИ - Ще довършите задачи, за които преди време не са ви стигнали силите. Ще започнете нов и много перспективен проект, който ще повиши доходите ви. Не се преуморявайте и не се задълбочавайте в дреболии.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди