изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:12 EET
Разменени бебета намериха родителите си след 25 години    
ЛюбопитноДвама млади бразилци, случайно разменени в родилния дом, почти 25 години живели с чужди родители. Както предаде Associated Press, грешката е установена едва през 2008 година, след което двете семейства заживели заедно.

Елтън Пластер (вторият отляво) със своите биологични родители и Димас Алипранди (вторият отдясно) в обкръжението на истинските мама и татко.

Мисълта, че не прилича на четирите си сестри, спохождала Димас Алипранди още от детството: той бил светлокос и синеок, докато сестрите му имали кафяви очи и тъмни коси. „Притежавах типичните черти на потомък на немските имигранти, докато в същото време моето семейство имаше италиански корени” – разказал той на агенцията.

На 14 години Димас видял по телевизията случай с дете, което е разменено в родилния дом. И казал на баща си, че иска да си направи ДНК-тест. Тъй като това тогава струвало прекалено скъпо на семейството, тестът бил направен след 10 години. Струвало му 300 реала, тоест около 166 американски долара.

Тестът на Алипранди потвърдил догадката му, която станала шок за родителите. Отначало те отказали да повярват, но след това решили да му помогнат той да открие биологичните си родители.

В болницата, където Алипранди се появил на бял свят, се отнесли скептически и му предложили отново да си направи ДНК-тест. Обаче и той показал, че младенецът не засукал мляко от истинската си майка.

Служителите в болницата извадили архивите и се изяснило, че този ден там е роден и Елтън Пластер. Алипранди се отправил в съседния град във фермата, където живеел Елтън с родителите си, и ги убедил да си направят тест.

Изяснило се, че биологичните родители на Елтън всъщност били баща и майка на Димас, а самият Димас е отгледан от родителите на Елтън. По думите на Алипранди, двете семейства не се разстроили от този факт, а напротив – решили да се обединят. През 2009 година симейството на Димас се преместило във фермата на Пластерови, където заживели в един дом, а Димас и Елтън започнали да работят заедно.

БЛИЦ

 


Сходни връзки

Разменени бебета намериха родителите си след 25 години | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Разменени бебета намериха родителите си след 25 години
Автор: Anonymous да 2010-08-04 @ 09:32 EEST
Няма случайни неща!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди