изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:23 EEST
Служители на „Транспортна полиция” откриха издирваното 14-годишно момче    
Ред и сигурностИздирването на 14-годишния В.Я. започна в ранните часове вчера, веднага след като майка му разтревожено сигнализира, че детето е избягало от дома им в кв. „Красна поляна”. След точното описание на момчето и дрехите, с които то е облечено, служителите на столичното Шесто РУП сигнализираха до всички свои колеги и започна издирването му. Усилията на униформените бяха насочени и към авто и ж.п. гари, защото по думите на майката то обичало да се движи в градския транспорт.

Така към 4.00 часа тази сутрин  служители на „Транспортна полиция”, които обхождали района на  товарна гара „Подуяне” забелязали, че на един от коловозите се разхожда дете. То отговаряло на данните, подадени за изчезналото момче. Полицаите действали изключително внимателно, за да го предразположат и не след дълго то с радост тръгнало с тях.
Веднага бил подаден сигнал към Шесто РУП и дежурен екип дошъл на място, за да вземе издирваното дете, което предал на родителите.
 


Сходни връзки

Служители на „Транспортна полиция” откриха издирваното 14-годишно момче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.94 секунди