изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:14 EEST
НАРУШЕНИЯ В ГАЗОПОДАВАНЕТО    
НовиниДетска млечна кухня няма да работи от 3 до 5 август

Преместване на разпределителен газопровод в района на новостроящия се жилищен блок “Добрич” до ул. “Иван Пенаков” № 15 ще доведе до нарушение в режима на газоподаване през следващите дни, предупредиха от кметството. Силно ще е нарушен режимът на газоподаване на 3 август, на следващия ден ще бъде прекратено газоподаването, а на 5 август то ще започне поетапно да се възстановява. Нарушения в газоподаването се очаква да има в района на кръстовището на ул. “Отец Паисий” и бул. “Добруджа” до кръстовището на бул. “Добруджа” с бул. “Добричка епопея”; на кръстовището на бул. “Добруджа” с бул. “Добричка епопея” до кръстовището на бул. “Добричка епопея” и бул. “Трети март”; на кръстовището на бул. “Добричка епопея” с бул. “Трети март” до ресторант “Стара къща”; по ул. “Ген. Гурко” до ул. “Ал. Стамболийски”; на кръстовището на ул. “Ген. Гурко” с ул. “Ал. Стамболийски” до площад “Македония”; по ул. “Батак” до кръстовището на ул. “Отец Паисий” с бул. “Добруджа”.
През периода от 03 до 05 август поради нарушено газоподаване няма да работи Детска млечна кухня. ДКЦ I ще работи в режим на нарушено газоподаване.  Няма да има промяна в газоподаването в МБАЛ – Добрич, в Областния диспансер за психични заболявания със стационар „Д-р Петър Станчев", ДКЦ II и Дома за стари хора.
 


Сходни връзки

НАРУШЕНИЯ В ГАЗОПОДАВАНЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди