изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:34 EEST
Падна шефът на ГЕРБ-Ловеч    
ПолитикаГубернаторът на Ловеч Николай Нанков е назначен за лидер на областните структури на ГЕРБ, научи днес БЛИЦ. Информацията бе потвърдена от отговорен източник от областната администрация.

Според него официалното представяне на Нанков като водач на ловешките сподвижници на Бойко Борисов ще е до седмица.

На досегашния областен координатор на ГЕРБ-Ловеч и депутат д-р Анатолий Йорданов най-вероятно ще му бъде предоставена възможността да се състезава за предводител на общинското звено на ГЕРБ-Ловеч. Към момента не са ясни мотивите за отстраняването му.

По непотвърдена информация лекарят ортопед е махнат по причина, че в областта повечето от държавните ведомства продължават да се управляват от люде, назначени още от Тройната коалиция, както и за липсата на партиен живот в региона.

На 21 май т.г. пак д-р Йорданов, чийто сват Сашо Данков е зам.-областен управител, бе нарочен и за подбудител на опита да бъде свалена лидерката на ГЕРБ в гр. Летница Ваня Кривошиева и на нейно място да бъде утвърден местният общински съветник от НДСВ Андрей Моврадинов.

Допълнително масло в огъня срещу д-р Йорданов наля в средата на май т.г. и изявлението по bTV на зам.-министъра на земеделието Георги Костов, че в Ловешко политически чадър гарантира печалбите на дървената мафия, както и че някои от фирмите й се опитват да намерят покровителство и от новата власт. Тогава той уточни, че става въпрос за депутати на ГЕРБ от Ловешкия избирателен район, но не посочи имена.

Гергана ДИМИТРОВА, БЛИЦ

 


Сходни връзки

Падна шефът на ГЕРБ-Ловеч | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди