изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:47 EEST
ИМА НЕСЪОТВЕТСТВИЯ МЕЖДУ ПРОТОКОЛИТЕ И РЕЗЮМЕТО НА ДОКЛАДА    
ИкономикаВ нарочно разпространено съобщение до медиите "Е.ОН България" уведомява, че са получили копие от окончателния доклад на извършената от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) проверка на дружествата от групата на компанията. Допълнително ДКЕВР е връчила на компанията протокол с констатациите от проверката. От компанията заявяват, че копието от доклада отново е непълно, като приложенията към него не са им предоставени. От дружеството заявяват, че са открили несъответствия между окончателния доклад, който са получили миналия петък и публикувания на 13 юли на Интернет страницата на ДКЕВР доклад резюме.

От компанията допълват, че след като публично са оповестили броя на проведените обществени поръчки, констатацията за неизпълнение на Закона за обществените поръчки от страна на "Е.ОН България Мрежи" АД липсва. От фирмата заявяват, че в резюмето се е твърдяло, че лицензионните компании -"Е.ОН България Мрежи" АД и "Е.ОН България Продажби" АД, не разполагат винаги с необходимите активи в достатъчно количество и качество за изпълнение на лицензионната им дейност. Такава констатация също липсва в окончателния доклад. "За нас подходът, избран от ДКЕВР е крайно изненадващ и той не би могъл да помогне за решаване на остро наболелите проблеми в електроенергийния сектор.
Потвърждава се мнението, което "Е.ОН България" изрази след публикуването на резюмето, че повечето твърдения са неверни или доста спорни. В тази връзка "Е.ОН България" внесе своите писмени възражения в ДКЕВР" - допълват от компанията.
 


Сходни връзки

ИМА НЕСЪОТВЕТСТВИЯ МЕЖДУ ПРОТОКОЛИТЕ И РЕЗЮМЕТО НА ДОКЛАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди