изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:52 EEST
Трета жертва на тежката катастрофа край Дебелец    
Ред и сигурност В болницата е починал 38-годишният Пламен Георгиев, който бе тежко ранен при жестоката катастрофа вчера до град Дебелец. При удара с тежкотоварен камион на място загинаха съпругата и майката на Георгиев, а 4-годишната му дъщеря се бори за живота си във великотърновската болница. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Все още има опасност за живота на 4-годишната Мария, която е в кома с тежка черепно-мозъчна травма, смята д-р Пламен Маринов, завеждащ отделението по реанимация.

Инцидентът стана около 12.45 часа вчера на обходния път Велико Търново-Дебелец, когато тежкотоварен камион с румънска регистрация помете лек автомобил "Опел Астра". Водачът на румънския ТИР, който блъсна лекия автомобил, е на 47 години с инициали М.Д, съобщи говорителят на ОДП-Велико Търново Марияна Христова, цитирана от "Фокус". Той е карал с превишена скорост и е задържан за 72 часа. При направената му проверка за алкохол дрегерът е отчел отрицателни резултати.

Според пътната полиция причина за катастрофата е отнето предимство на камиона от лекия автомобил, както и превишена скорост от страна на водача на ТИР-а.
Двете загинали жени са се возили на предна и задна дясна седалка и буквално са били премазани от тежкото возило. dir.bg

Две жени загинаха, 4-годишно дете в кома след зверска катастрофа

Петчленно румънско семейство загина при тежка катастрофа

 


Сходни връзки

Трета жертва на тежката катастрофа край Дебелец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди