изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:52 EET
Иван Айдъла бере душа след зверска катастрофа    
Новини Иван, ексцентричният участник в “Мюзик Айдъл”, пострада тежко след катастрофа край столичния квартал “Хладилника”. Инцидентът е станал в следобедните часове. 35-годишната Даниела Георгиева е шофирала автомобила, зад нея е седяло момченцето й – 6-годишният Николай, а до нея - Иван Ангелов. Колата се е движела с висока скорост, ударила се е в парапет и буквално се е преобърнала.


Притеклите се на помощ шофьори не са успели да я извадят и тя е починала на място, преди да дойде пожарна кола.
Момченцето е получило мозъчно сътресение. Иван е бил в много тежко състояние - фрактури на десния глезен, десен лакът, дясна предмишница и таз. В началото лекарите са се съмнявали и за масивни, вътрешни наранявания.
“Беше изпаднал в шок, крещеше, наложи се да му бием успокоително”, разказва лекар от “Пирогов”, преглеждал Иван в първите часове след катастрофата.
Трагичното в случая е, че

загиналата Даниела е вдовица и децата й остават пълен сираци.

Даниела трудно преживяла смъртта на съпруга си, но наскоро се сближила с по-младия от нея Иван. Наскоро мюзикайдълът стартира предаването “АРИА търси музиканти” в ТВ+ (АРИА – Автономна Република Иван Ангелов).
“ШОУ” първи съобщава новината за катастрофата на Иван. В информационните агенции и прессъобщението на МВР той фигурира единствено с инициалите си И.А. Участието му в тежкия пътен инцидент бе потвърдено и от Александра Вали – продуцент на предаването.
“Да, действително е катастрофирал и състоянието му все още е тежко. Доколкото знам, днес (2 август – б. а.) е претърпял още операции. След като е разбрал за смъртта на приятелката си, е изпаднал в силен шок. За нея знам съвсем малко, защото той не е афиширал връзката си пред колегите. Знам само, че

беше много влюбен в нея”,

разкрива още Александра Вали.
Иван Ангелов бе признат за един от най-талантливите и скандални участници от всички издания на “Мюзик Айдъл”. Той бе изгонен от участие в предаването, след като влезе в конфликт с журито. Тогава бе номиниран за изгонване, не заради певческите му качества, а за “непримерно поведение”. Това предизвика иначе талантливият особняк да се държи още по-предизвикателно, включително с публиката. Така Иван беше изгонен от „Мюзик Айдъл“.
Новината за катастрофата на Иван е пазена в тайна дори и от по-близките му приятели. На фен-страницата му във Фейсбук е писала единствено Весела Кръстева, която е оставила своеобразно обяснение в любов часове след инцидента: “Обичам те и ще бъде завинаги”.

Мария НИКОЛАЕВА

Досие:

* Скандалният Иван Ангелов има дарбата да се забърква в скандали от всякакъв калибър. Сред издънките на ексцентрика е и кражбата на мобилен телефон. През февруари 2009 г. Иван Ангелов бе осъден да заплати глоба от 500 лева за противозаконно отнемане на GSM от тийнейджърка в пловдивско заведение. Айдъла се отърва само с административно наказание, тъй като се признал за виновен и в хода на следствието е възстановил щетите на момичето, на стойност 201 лева.

* На 17 април 2008 г. Ангелов отишъл в пловдивско кафене, където се запознал с две ученички от Френската гимназия. Тийнейджърките разпознали Иван от музикалното шоу, а той се възползвал от славата си и поискал мобилния телефон на едно от момичета, като обяснил, че иска да изглежда „по-авторитетно” при участието си в тв предаване на известен водещ. Доверчивата му фенка се съгласила и разменила своя GSM с неколкократно по-евтиния на айдъла от Айтос. След като Ангелов не върнал телефона на тийнейджърката, тя подала сигнал в полицията, принудена от родителите си.

* В крими актива на Иван е и кражба на колело. Пак през 2008 г. певецът забелязал край Националната природо-математическа гимназия в кв. “Лозенец” група хлапета, които играели и карали велосипеди. “Дай да покарам”, казал Иван на едно от хлапетата. Малчуганът разпознал популярния айдъл и дал колелото си на баткото да направи няколко кръгчета. Иван обаче “забравил” да го върне. Измаменият ученик се прибрал вкъщи и се оплакал на родителите си. Бащата незабавно отишъл в Четвърто РПУ и подал жалба срещу айтозлията.

* Иван влезе и в остър конфликт с Фънки, който бе част от журито на “Мюзик Айдъл”. В едно от интервютата си той го нападна и заяви: “Фънки е дебелият плазмодий в „Семейство Адамс" - чичо Фестър. Той лъже, че е някакъв продуцент. Той е измислен герой и се заблуждава, че съществува!”

Извън цялата си екстравагантност Иван Ангелов е изключително талантлив, това признават и преподавателите му в Националната музикална академия, която е завършил със специалност оперно пеене.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Иван Айдъла бере душа след зверска катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди