изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:48 EEST
ШАБЛА И ТЕРВЕЛ ИНКАСИРАХА ТЕЖКИ ЗАГУБИ    
СпортТежки загуби в контролните мачове инкасираха два отбора от Добричка област, които се стягат за първенството на Североизточната "В" футболна група.

Фенският Спартак разгроми Шабла с 5:1, другият Спартак удари Септември (Тервел) със 6:2.

На стадиона на "Гранд хотел Варна" отборът на феновете надигра категорично Шабла с 5:1., съобщава varnautre.bg Още от самото начало Спартак овладя инициативата и създаваше повече положения за гол. От своя страна гостите от Шабла разчитаха на по-сгъстена защита и бързи контри. Докато все още имаха физически сили, шабленци изглеждаха добре на терена, но след това рухнаха.
Първото полувреме завърши при резултат 2:1, като той спокойно можеше и да е равен, но при една хубава атака на Шабла, завършващият пас изневери. През това полувреме треньорите на Спартак пуснаха главно резервите и сега в момента умуват кой от тях да оставят в отбора и с кого да се разделят.
През второто полувреме в игра се появиха титулярите, докато гостите почти не извършиха смени. В горещото и задушно време те нямаше как да издържат физически и логично се стигна до този резултат. Първо Венци Маринов пропусна от 3 метра сам срещу Неделчо Добрев - Бирата, но малко след това Тошко Радомиров вкара за 3:1. При един ъглов удар Маринов се реваншира за пропуска си и с глава направи 4:1. Последния гол стана след пряк свободен удар и рикошет в рехавата стена на гостите.
Спартак 1918 победи с 6:2 Септември (Тервел) в контролна среща, информира ole-bg.com. Воденият от Димитър Трендафилов отбор откри рано резултат след автогол в 7-ата минута. Малко след това Димо Димов удвои от дузпа. Дарин Андонов и Денислав Андреев направиха 4:0 за домакините, след което Господинов намали от дузпа за тервелци. С попадение на Васил Фердидандов резултатът стана 5:2, Септември намали, за да оформи Пламен Железов крайното 6:2. В четвъртък варненци играят с тим от Кипър в Албена, но тогава треньорът Димитър Трендафилов ще заложи на играчи, които по-рядко се появяват като титуляри.
  Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ШАБЛА И ТЕРВЕЛ ИНКАСИРАХА ТЕЖКИ ЗАГУБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди