изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:20 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 АВГУСТ


ОВЕН - Старателно ще подберете екипа си, с който да работите върху нов проект и ще търсите най-добрите решения за него. Не се поддавайте на изкушения, които биха ви подвели.

ТЕЛЕЦ - Изменения в плановете ви ще направят възможно осъществяването на начинание, за което не сте се подготвяли предварително, но няма да съжалявате.

БЛИЗНАЦИ - Подгответе стратегията си, ако търсите подкрепата на влиятелни хора, ще са ви нужни силни аргументи. Вниманието ви към околните впечатлява.

РАК - Душевните ви потребности ще ви подтикнат да споделите мислите си с човек, на когото вярвате и му се доверявате. Погрижете се и за здравословните си неразположения.

ЛЪВ - С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. В плановете ви влизат и нови начинания, остава да изберете подходящия момент.

ДЕВА - Вярата в собствените ви сили прави трудностите по-лесно преодолими, каквито и да са те. С правилен подход и толерантност в отношенията ще намерите верните решения.

ВЕЗНИ - Може да си осигурите повече от нещата, към които се стремите, ако сте склонни на компромиси и покажете толерантно отношение към обкръжението си.

СКОРПИОН - Съвместните изяви ще са успешни и за вас ще се говори добре. Добронамерени в поведението, ще си осигурите предимства. В интимния ви живот се наблюдава раздвижване.

СТРЕЛЕЦ - Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.

КОЗИРОГ - Размествания на работното място ще ви създадат известни главоболия, но ще ги преживеете. Всяко зло за добро. Ще продължите и занапред да сте бдителни.

ВОДОЛЕЙ - Въпросите, които не търпят отлагане ще бъдат приоритетни за вас, като няма да пропуснете и личните си ангажименти. Не ви липсва прозорливост наред със старанието.

РИБИ - Не бъдете гневни и избягвайте онези, които ви създават отрицателни емоции. Усмихнете се и светът ще ви отвърне със същото, а вие ще постигнете целите си.

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

Митологичен хороскоп

Кое докарва до нервен срив и истерия зодиите


 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди