изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:24 EEST
ЗАСЕДАВА ОбС - КАВАРНА    
НовиниДнес ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет в Каварна, като в дневния му ред са включени 14 точки. Сред акцентите, които ще разгледат съветниците и ще дадат своя вот са отчета за изпълнение на бюджета на община Каварна към 30.06.2010 г., както и промяна в структурата на общинската администрация, за които НДТ вече писа, като цитира кмета Цонко Цонев, който заяви, че консолидираният бюджет е изпълнен 50 на сто за първото шестмесечие и са извършени съкращения, като не се назначават нови хора за свободните бройки.

Морският парламент ще се запознае и с перспективите за здравеопазването в община Каварна във връзка с предстоящите законодателни промени, както и със състоянието, кадровата и финансова обезпеченост на училищата в община Каварна и подготовка за учебната 2010/2011 година. Съветниците ще утвърдят паралелки с намален брой ученици в училища на общината за учебната 2010/2011 г. В последната точка от дневния ред е предвидено да се дискутира и одобри предложение за именуване на улици, местности и общински обекти на територията на общината.
 


Сходни връзки

ЗАСЕДАВА ОбС - КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди