изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:03 EEST
4 ДНИ СТРАСТНО ТАНГО НА МОРЕТО    
Общество"Калиакрия Ризорт" събира 110 танцьори от 13 държави


Уникален танго маратон с продължителност 60 часа за четири дни, стартира в четвъртък вечер в комплекс Калиакрия край Каварна, като България за първи път става част от световната танго сцена и лавинообразното нарастване на хората танцуващи танго. Организаторите съобщиха, че до вчера на обяд за регистрация в маратона, в който 20 световни ди джеи ще пускат страстни ритми от 20-те години на миналия век до последните хитове със съвременно звучене в стила на тангото, са се записали 110 участници от 13 страни по света, в това число и 30-ина почитатели на страстния танц са българи. Танцьорите ще покажат уменията си, както на 150 квадрата специално изграден танцов подиум, така и на плажа, където е предвидено в петък да се проведе плажна милонга шоу, където танцьорите ще трябва да танцуват директно върху пясъка боси.
Нощните часове, около полунощ, в четвъртък и петък са предназначени за демонстрационни шоа, в които участниците да покажат различните видове танци. Съботната вечер е отредена за лейди милонга, в която дамите ще са тези, които ще избират своя партньор за страстно танго.
Закриването на първия по рода си танго маратон е в неделя, когато ди джей от Стокхолм 8 часа обещава да не остави танцьорите да подвият крак. Почитатели на латиноамериканския танц от родината на тангото Аржентина, САЩ, Германия, Швеция, Швейцария, Италия и още много други страни имат шанса всяка сутрин да наблюдават изгрева на слънцето над морето в уникалната сутрешна танго милонга. В рамките на първия у нас маратон се организират и 33 уъркшопа от учители по танго, които са готови да покажат стъпките както на начинаещи, така и на напреднали.
 


Сходни връзки

4 ДНИ СТРАСТНО ТАНГО НА МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди