изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:12 EEST
ДУШ ДО 21 Ч., ПОСЛЕ ОСТАВАТЕ САМО САПУНИСАНИ    
НовиниОказва се, че може би има режим на водата в Добрич, независимо, че навън е жега и това е най-неприятното за всеки един - вечер да се прибере и преди да легне, да не може да се порадва на живителната течност и да се разхлади с душ.

Множество добричлии, които живеят по високите части на града, както и на високи етажи в кварталите от всички райони на Добрич са категорични, че рискуват да останат само сапунисани, ако не успеят да се мушнат под душа най-късно до 21 часа. За това има ли режим и защо се налага всяка вечер домовете ни да са без вода, потърсихме управителя на "ВиК" Дамян Калчев, който заяви: "Режим няма, но предвид тока, който имаме да плащаме, се стараем да спазваме режима на натоварване. Особено в последните две седмици нашите хора се видяха в чудо да оправят трасета, пострадали от токови удари по цялата област". Калчев не можа да каже докога ще е така и не отговори на въпроса ни дали нарочно вечер не се изключват помпите, за да пести фирмата електроенергия и респективно пари за нея. Градска тайна е, че добричкото водно дружество винаги е имало дългове към енергодоставчика заради факта, че водата ни е помпажна, но е факт и това, че пореден мениджърски екип засега, май, не успява да изведе фирмата от блатото, в което ВиК потъва все повече.
 


Сходни връзки

ДУШ ДО 21 Ч., ПОСЛЕ ОСТАВАТЕ САМО САПУНИСАНИ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДУШ ДО 21 Ч., ПОСЛЕ ОСТАВАТЕ САМО САПУНИСАНИ
Автор: Anonymous да 2010-08-06 @ 16:18 EEST
ВиК и Енергото са се сдушили!? На Балик след 22 ч. почти няма вода-това значи ,че на практика не можем да използваме по-евтината ел.енергия след 23часа!!!!!!!!  Познайте кой печели от това!?!?!?!?
ДУШ ДО 21 Ч., ПОСЛЕ ОСТАВАТЕ САМО САПУНИСАНИ
Автор: Anonymous да 2010-08-06 @ 17:03 EEST
До като Калчев го ръководят нехранимайковци така ще еееееееееее. Неграмотен счетоводител вмирисан рокер прос чобанин и други такива неграмотници
ДУШ ДО 21 Ч., ПОСЛЕ ОСТАВАТЕ САМО САПУНИСАНИ
Автор: Anonymous да 2010-08-06 @ 20:16 EEST
До кога ще го държат този прос счетоводител да разсипва "В и К" дружеството. Добричлии, хора събудете се. Знаете ли колко хора изгони този некадърник и колко дела има заведени във съда? От чии джоб ще си получат обезщетенията? Калчев - изгонен от В и К за некадърност и далавери разследван - пародия на директор.
Областния Желязков -докога ще му е чадър? Да помисли малко за себе си и за брат си - има какво да се изрови и покаже на хората от Добрич. Докога -некадърници ще прогресират?

ДУШ ДО 21 Ч., ПОСЛЕ ОСТАВАТЕ САМО САПУНИСАНИ
Автор: Anonymous да 2010-08-06 @ 20:19 EEST
До кога ще го държат този прос счетоводител да разсипва "В и К" дружеството. Добричлии, хора събудете се. Знаете ли колко хора изгони този некадърник и колко дела има заведени в съда? От чии джоб ще си получат обезщетенията? Калчев - изгонен от В и К за некадърност и далавери разследван - пародия на директор.
Областния Желязков -докога ще му е чадър? Да помисли малко за себе си и за брат си - има какво да се изрови и покаже на хората от Добрич. Докога -некадърници ще прогресират?

ДУШ ДО 21 Ч., ПОСЛЕ ОСТАВАТЕ САМО САПУНИСАНИ
Автор: Anonymous да 2010-08-09 @ 19:49 EEST
как е възможно такова дебелоочие, разследван за кражби и злоупотреби въвВиК миризлив счетоводител да бъде поставен отново с некадърноста си да управлява  и отново да источва ВиК .След време ако още е там този пор  и си купува джипове за наша сметка ще има вода само в неделя.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди