изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:34 EET
ХОРОСКОП ЗА 6 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 АВГУСТ


ОВЕН - За много от вас денят се свързва с начало на проект, който ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие.

ТЕЛЕЦ - В добро настроение сте и с охота ще споделяте добрите си мисли, търсейки съпричастност у другите. В състояние сте да помогне и вие на хората от обкръжението ви.

БЛИЗНАЦИ - Готовността ви да сте полезни ще се оцени и в замяна ще се радвате на добър прием. Развитията, които предстоят ще ви покажат, че не всичко е такова, каквото изглежда.

РАК - На делова среща ще обсъждате и планирате с партньорите си бъдещи начинания. Ще споделяте идеи и търсите най-добрите решения за тях, изхождайки от общите ви интереси.

ЛЪВ - Ще се заемете с реализацията на задача, която обмисляте от миналата година. С разумни действия ще пристъпите и към събитие, значимо за повече хора.

ДЕВА - Няма да се успокоите, докато не приключите започнатото днес, за да бъде вечерта ви спокойна. В тази връзка ще помислите и как да подобрите организацията си на работа.

ВЕЗНИ - Започвайки нов проект, ще поставите началото на добър период за работата и бизнеса ви. В интимната ви връзка също ще настъпят развития, за това бъдете внимателни.

СКОРПИОН - Любовта ви въздейства обновяващо на мислите и духа, и в същото време ви прави активни в изявите ви. Интимната ви връзка носи подобни вълнения и у партньора ви.

СТРЕЛЕЦ - Ще работите, за да привлечете нечии интерес върху себе си или поне върху това, с което се занимавате. Близък човек очаква от вас повече грижи и няма да го лишите от тях.

КОЗИРОГ - Ще бъдете поставени пред избор, но няма да се затрудните. Дори и да направите компромис със себе си на по-късен етап ще се окаже, че ходът ви е печеливш.

ВОДОЛЕЙ - С развитието на делови въпрос, който до сега ви е създавал проблеми, ще напреднете бързо. Усещането за нещо добро ще ви подтикне да ускорите хода на събитията.

РИБИ - Има какво да ви зарадва днес. Желано развитие и удачно подреждане на делата ви. Положените усилия ще дадат добри резултати и повече няма да се губите в догадки.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди