изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:00 EET
15-годишно момиче загина при тежка катастрофа    
Новини15-годишно момиче загина на място, а петима души са в много тежко състояние след зверска катастрофа в Старозагорско, при която се сблъскаха челно две коли, съобщиха от Националния медицински координационен център.

15-годишно момиче загина намясто, а петима души са в много тежко състояние след тежка катастрофа в Старозагорско, станала до село Подслон.

Сигналът за инцидента е постъпил на тел. 112 около 7,23 часа в петък.

В едната кола е пътувало израелско семейство, от тях 15-годишно момиче е загинало, а 19-годишно момче, 56-годишна жена и мъж на 54 години са с политравми, в много тежко състояние.

Двама българи, пътували в другата кола – жена на 20 години и мъж на 22 години, също с политравми, са в болницата, съобщиха от Националния медицински координационен център.

Пострадалите са били извадени от екип на „Гражданска защита” и са откарани в болница. Повечето от петимата имат нужда от операции и ще останат в реанимацията.

Заради катастрофата е затворен за движение участък от пътя между Стара и Нова Загора в района на селата Оряховица и Подслон.

Движението се осъществява по обходен маршрут. Движещите се в посока Стара Загора - Нова Загора се отклоняват през село Оряховица, а за посока Стара Загора се преминава през Горно Ботево. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

15-годишно момиче загина при тежка катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди