изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:19 EEST
Бивш депутат си купи вестник    
НовиниВестник “Хасковска Марица”, издание на пловдивската пресгрупа “Марица”, от днес е собственост на бившия депутат Иван Стаматов. Строителният предприемач, собственик на фирма “Монолит”, е подписал договор според който фирмата му става собственик на 49 процента, а за пловдивската пресгрупа “Марица” остават другите 49 процента, а останалите два процента са лична собственост на самия Стаматов.

Така неговият дял се изразява в 51 процента и той поема изцяло ръководството на вестника, който всъщност вече става самостоятелно юридическо лице. Деница Георгиева е управител на фирмата, а главен редактор на вестника е бившата отговорна редакторка Радостина Гинева. След подписването на договора Иван Стаматов информира, че вестникът списван от напълно новия си състав ще излезе на 1 септември, а на 15 септември хасковлии да очакват един зашеметяващо супер брой, какъвто жителите на Града на Богородица не са виждали отдавна. Второто нещо, за което Стаматов заяви категорично е, че политиката на вестника ще се изразява в бой по всички корумпирани и осигуряване на безплатна трибуна на онези, които през годините са били тъпкани и подтискани от определени кръгове хора.

Междувременно в момента Хасково остава без вестник, тъй като ежедневникът "Новинар" ”също не излиза от понеделник.

Тодорка Николова, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Бивш депутат си купи вестник | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бивш депутат си купи вестник
Автор: Anonymous да 2010-08-06 @ 12:27 EEST
Еееееееее, как няма да си купи бившия депутат вестника ами то голям хайдутлук в тая държава .Защо не си го купи преди да стане депутат а?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди