изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:24 EEST
ЗАПОЧНА ТЪРГОВИЯТА С МЛЕЧНИ КВОТИ    
ЗемеделиеРазплащателната агенция на държавен фонд "Земеделие" /ДФЗ/ стартира процедурата за покупко-продажба на млечни квоти на фиксирани цени - т. нар. квотна борса съгласно Наредба № 23, съобщи Министерството на земеделието и храните.


Целта на процедурата е да осигури на млекопроизводителите, които искат да разширяват дейността си на пазара, допълнително количество квота. Същевременно от квоти се освобождават производителите, които не могат да ги реализират на пазара.
Заявленията се приемат в Областните дирекции на ДФЗ - в отделите "Прилагане на схеми и мерки за подпомагане", по адрес на регистрация на физическото или юридическо лице. Образци на заявленията са публикувани на електронната страница на фонда. От 1 до 30 август заявления могат да подават производителите на краве мляко, които желаят да закупят индивидуална млечна квота. От 1 до 15 септември пък се приемат документи от производителите, желаещи да продадат индивидуалната си млечна квота.
За настоящата квотна 2010-2011 година министърът на земеделието и храните утвърди със заповед фиксирана цена от 0.15 лв. за килограм краве мляко с масленост 3.8 процента за доставки и фиксирана цена от 0.15 лв. за килограм краве мляко за директни продажби. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ТЪРГОВИЯТА С МЛЕЧНИ КВОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди