изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:26 EEST
Сашка Васева: Обичам да си играя с чакрата на секса    
Интервюта От години имам хипохондрия, признава дупнишката Мадона

Тя е екстравагантна, провокативна и дори перверзна понякога с поведението и външния си вид. Всички я познават като дупнишката Мадона и едва ли са много мъжете, които не са я пожелавали. Разбира се, става дума за една от първите попфолк певици у нас Сашка Вacева. “Зодия Везни, с акцедент Козирог. Това съм аз. Не успях да стана актриса, но любовните мелодрами на екрана и в живота още ме разплакват. Орисията ми е такава - да остана неразбрана. Никoй не подозира каква съм - невероятно духовна вътрешно, а вие виждате само повърхността. Оставайки неразбрана, се издигам няколко духовни полета по-нагоре”, пише в автобиографията на Сашка, качена на сайта й. Завършила е педагогика, а изкарва хляба си с пеене.

- Сашка, как сте със здравето - имате ли някакви заболявания и откога?
- Добре съм със здравето, но от години имам хипохондрия и се страхувам от всякакви болести. Това стана, когато за първи път се заговори за СПИН – много се уплаших тогава. Тъкмо бях завършила висшето си образование. Основно се притеснявах, защото не знаеш на какъв партньор ще попаднеш. 4 години не ме беше пипал мъж – не позволявах дори да ме целуват. За малко да остана стара мома, нямаше да се оженя. Дефакто това се превърна в страх от мъже. Когато започнах да пея, полека-лека се излекувах. Много бързо станах звезда и претръпнах някак си, тъй като на концертите идваха много хора.
Въпреки това и до днес

много рядко общувам с мъже

въпреки че обичам да си играя с чакрата на секса. Продължавам много да се страхувам от болести, предавани по полов път. Затова предпочитам всичко да си остане във въображението ми. Водя полов живот само със съпруга си.

- Правили ли са ви някакви операции досега и какви?
- Имам единствено операция на апандисит досега. Бях в 8-ми клас, когато ме оперираха. Наболяваше ме и затова ми препоръчаха да се махне апандиситът. Сега ужасно ме е страх от операции, от зъболекар и от всякакви медицински интервенции. Не е добре да си толкова страхлив. Като малка бях много смела.

- Кое е най-голямото изпитание за вас по отношение на здравето и душевната ви хармония досега?
- Страхувам се от смъртта и най-много от сблъсъка с нея. Брат ми почина на 36 години през 2006 г. и това беше тежкият сблъсък със смъртта, който ме разби. Да видиш очи в очи смъртта е смразяващо.

Той изпадна в кома в ръцете ми


Наскоро ми правиха изследване на аурата при Деян Колев с руска техника и установиха, че съм много крехка и сензитивна - лавандулова личност. Вървя към последното ниво на бялата аура – на новите т.нар. “бели” хора. Аз си знам, че съм духовна. Но хората ги заблуждава това, че използвам чакрата на секса в моята работа. Аз я експлоатирам, защото ние, всички, във фолка продаваме секс. Това е илюзия в крайна сметка, част от правилата на нашата игра и професия.

- Как се поддържате в кондиция?

- Обичам да комуникирам с Бог и това ме държи в кондиция. Моля се постоянно дори ако ми мине лоша мисъл в главата. Ние сме уязвими същества и имаме нужда от закрила от по-висшите създания. Аз вярвам в тях, те са част от нашия живот и ни придружават непрекъснато.

- Кое най-много ви дразни и е в състояние винаги да ви изкара от равновесие?
- Опитвам се да приемам хората с всичките им странности и недостатъци, за да ме приемат и те. Аз съм много странна и не мога да имам претенции към другите хора.

Много хора се опитват да ме променят,

но никой не е успял. Аз обичам себе си. Хората, които ме познават, ме възприемат, но другите възприемат, това, което съм предоставила на обществото. Трудно ми е да накарам всички да ме разберат. Сега се старая да бъда по-положителна, а не толкова крайна. Хаотична личност съм, на настроенията. Мога да изучавам всякакви неща, защото искам да позная света. Иначе не съм рационална натура, а страдам от любов, за любов, след любов.

- Какво са за вас децата?

- Те са всичко за мен. Тази хипохондрия я пренасям и върху малките. Много се страхувам, когато се разболеят. Само да вдигнат температура и викам “Бърза помощ” – хич не съм лесна като майка. Знаете, че съм завършила педагогика и ми се е налагало да чета всичко. Чела съм Маркс, Енгелс и Ленин, и Фройд, и Русо. Винаги съм се възхищавала от Русо и неговия метод за природосъобразно развитие. Той казва “детето трябва да се развива свободно”. Аз също мразя забраните и се водя само с добро.

- Имате ли някакви пороци?
- Не пия, не пуша и по мъже не ходя – така че обичайните пороци не ги практикувам. Сигурно имам други пороци, но не ги знам.

- Какво е мнението ви за здравната система у нас?
- Нямам поглед върху здравната система. В една бедна държава, ако на лекарите им е трудно да свързват двата края, не може да очакваме качествено здравеопазване.

- Според вас българинът здрав човек ли е или не?
- Българинът има потенциал да се лекува от най-силно енергийните билки, които се намират в Рила и да бъде напълно здрав. Ако не го прави, то е, защото не чете

книгите на българския духовен водач Петър Дънов

Актьорът Юри Ангелов ме отвори за учението на Дънов през 1995 г. Моя приятелка ме запозна с него и той ми даде молитвените формули на Дънов. Всичко, което исках, ми се сбъдваше – тези формули са вълшебни. Рила е най-красивата планина за мен и съм много щастлива, че живея толкова близо до нея. Винаги, когато я видя, я наричам “моя красавице”. Аз имам имот от 15 декара в гората – там съм оставила всички билки да си растат. Не познавам всички билки, но бера тези, които са ми известни. Последно имах кашлица и пих подбел. Бъз често използвам при кашлица и проблеми с гласа, много обичам и мента.

- Смятате ли, че действително има толкова много лекарски грешки в нашите болници, както се пише по вестниците?
- Грешки има в световен мащаб, това не е само български проблем. За съжаление на запад се оформя бяла лекарска мафия за източване на средства от здравните застраховки. Аз имам впечатления най-вече от Германия. По принцип химията никога не би могла да те излекува, а само да ти навреди. Аз съм против лекарствата. Фармацията има нужда от продаването на лекарства, които унищожават хората. Аз почти не пия медикаменти.

- Каква според вас е формулата за добро здраве?
- Трябва да умееш да получиш благословение от Бога и да дадеш любов. Една от най-силните и любими мои формули на Дънов е: “Господи, хиляди и милиони пъти те благославям”. Три пъти се повтаря и има вълшебен ефект - когато имаш проблеми, се обръщат в позитивна посока.


Маргарита БЛАГОЕВА / http://www.blitz.bg

Сашка Васева: Аз съм нимфоманка!

Сашка Васева обидена, че Нешка я нарече "дупка", ще я съди

САШКА ВАСЕВА НАПУСКАЛА БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ГОЛИТЕ СИ СНИМКИ

 

 


Сходни връзки

Сашка Васева: Обичам да си играя с чакрата на секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди