изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:27 EEST
Световното първенство по полумаратон през 2012 година в Каварна    
Спорт Киев. Съветът на Международната федерация по лека атлетика (ИААФ) единодушно избра Каварна за домакин на Световното първенство по полумаратон през октомври 2012 година. Това съобщи за Агенция „Фокус” Цонко Цонев, кмет на Община Каварна.


Заседанието се проведе в хотел „Хаят Риджънсън”, Киев, Украйна. По време на представянето на кандидатурата на Каварна за домакин на лекоатлетическия форум, въпросите бяха задавани от Сергей Бубка, председател на Олимпийския комитет на Украйна и вицепрезидент на Международната федерация по лека атлетика, и от сър Себастиан Кол, председател на Организационния комитет на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година и вицепрезидент на Международната федерация по лека атлетика.
На официалната вечеря, която предшестваше избора на домакин на Световното първенство по полумаратон, освен целият борд на директорите на ИААФ, присъстваше и Виталий Кличко, световен шампион по бокс, вицепрезидент на Олимпийския комитет на Украйна.
Каварна беше представена с 15-минутна презентация пред ИААФ. Презентацията завърши с клип на Андрей Слабаков.
За първи път български град ще бъде домакин на подобно събитие.
Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Световното първенство по полумаратон през 2012 година в Каварна | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Световното първенство по полумаратон през 2012 година в Каварна
Автор: Anonymous да 2010-08-08 @ 20:29 EEST
Bravo!Dobre,4e e Zonko Zonev,4e da otsrami ovcete ot Dobrudja.Dai Boje da ima pove4e kato nego!Neka posluji za primer na ostanalite kmetove sas svoqta predpriem4ivost.Skoro hodih do kKavarna sas semeistvoto si i ostanah o4arovana-golqmo stroitelstvo,4isti ulici,usmihnati i spokoini hora vidqh.Zaredih se polojitelno.Hvala na takiva kato nego.Jelaq mu zdrave,blagopolu4ie i kasmet!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди