изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:43 EEST
ЧАСТНА ИНИЦИАТИВА ЗАРАДВА ДЕЦА, МАЙКИ И БАБИ    
ОбществоВече повече от седмица на невероятна нова придобивка се радват децата, майките и бабите в квартала около първият магазин на "Билла". Управителят на намиращата се на втория етаж в търговския комплекс сладкарница "Лучано" със собствени средства осигури кът, в който малчуганите могат спокойно да поиграят в пясъчника или да се полюлеят на люлките. Децата весело се пускат на пързалката в новия детски кът или пък скачат и се заливат от смях на надуваемия батут.

За НДТ Милен Михалев сподели, че идеята възникнала спонтанно и донякъде и от факта, че той самият има малко дете. "През зимата много деца идват при нас в сладкарницата и честват и рождените си днес. Сега през лятото всеки гледа да е навън и затова реших, че трябва да направя детски кът" - споделя Михалев. Идеята бързо е превърната в реалност и така докато майки и баби обменят последните квартални новини, децата играят наволя, без възрастните да се притесняват, че може да им се случи нещо или пък да се налага в августовските температури да слизат до парка. Веднага  с направата на детската площадка е открит сезонът и на купоните, като именно детето на Михалев кани за рожден ден своите приятели в новия детски кът. Още няколко малчугани са останали изключително доволни от това, че могат да празнуват рождените си дни с чудесни игри на открито и вкусна почерпка.
 


Сходни връзки

ЧАСТНА ИНИЦИАТИВА ЗАРАДВА ДЕЦА, МАЙКИ И БАБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди