изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 АВГУСТ


ОВЕН - Много от вас ще излязат най-сетне от инерцията, която ги владее в последно време. С това ще дадете заявка за бъдеща активност, която може да бъде насочена в сферата на бизнеса.

ТЕЛЕЦ - Със силни аргументи ще защитите идеите и намеренията си. С премерен ход ще подтикнете други, които търсят сътрудничеството ви към повече активност и сближаване на позициите ви.

БЛИЗНАЦИ - С днешните си решения ще определите за дълъг период напред посоката на интересите ви. С бърза и точна мисъл ще отсявате важното, без да давате израз на емоциите.

РАК - Нуждата от разнообразие ще ви подтикне към по-голяма физическа активност, която ще укрепи здравето и психиката ви. Подготовката ви за предстоящ проект е добре да започне сега.

ЛЪВ - Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им.

ДЕВА - Общуването със сериозни хора ще ви въздейства позитивно, най-вече с това, че ще се чувствате сред равни. Ще обсъждате бъдещи начинания, но не пренебрегвайте близките си.

ВЕЗНИ - Изпълнени с енергия и добри очаквания, такива въздействия ще има върху вас атмосферата на дома. Не се лишавайте от почивка, стресът на ежедневието изцежда силите.

СКОРПИОН - Умората при вас е налице, но можете да и се противопоставите, ако потърсите тихо и спокойно място за отдих. Възможни са и приятни изненади.

СТРЕЛЕЦ - Обещайте си днес да живеете по-спокойно и ще последват чудеса. Приятните емоции, на каквито ще се радвате днес, ще направят деня ви специален.

КОЗИРОГ - Давайки израз на доброто в себе си, ще насърчите към него и хората около вас. Денят е подходящ за интелектуални занимания, наред със спорта и развлеченията.

ВОДОЛЕЙ - Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви.

РИБИ - Без да се притеснявате от нищо и с повече увереност ще пренебрегнете факт, който буди интерес у другите, но не и вас. Имате свои идеи, на които ще дадете предпочитание.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди