изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:54 EEST
МРРБ НИ ОТКАЗА РАЗШИРЕНИЕ НА ПЪТЯ ДО ВАРНА    
Европейски съюзПо повод визитата на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, който - заедно с президента на Групата на Световна банка Робърт Зелик,  вчера гледа участък от пътя Варна - Добрич, потърсихме областния управител на Добрич Желязко Желязков.

НДТ попита губернатора дали няма да бъде разгледан и участъкът от пътя на Добричка територия, както и какво стана с идеята да се иска разширение на пътното платно,  предвид огромната натовареност през цялата година, защото много хора ежедневно пътуват до Варна. "За съжаление, ще бъде посетен само участъкът от пътя, който е на варненска територия. Що се касае за разширението на пътя - това е идея от преди, за която предишното ръководство на администрацията е писало писма до министерството. Аз, след като се запознах с идеята, също от своя страна пращах официално запитване за този път. Истината е, че получихме категоричен отказ от министерството и засега не се планира разширение на пътя" - каза в отговор на питането ни Ж. Желязков.
 


Сходни връзки

МРРБ НИ ОТКАЗА РАЗШИРЕНИЕ НА ПЪТЯ ДО ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди