изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:56 EEST
"КОМИЦИТЕ" НЯМА ДА ПОДМИНАТ КАВАРНА    
КултураСнощи за жителите на морския град пя Веселин Маринов

Както НДТ писа, изключително богата културна програма тече и през август в Каварна, като в момента се провежда четвъртият национален фестивал на старинната и духовна музика, песен и танц "Страваганца". Паралелно с това обаче почитателите на съвременната поп музика снощи имаха възможността да се насладят на живо на изпълненията на Веселин Маринов, който вече стартира лятното си концертно турне. Днес Маринов пее за балчиклии.
В края на август жителите и гостите на Каварна ще могат да се насладят на невероятните скечове на "Комиците". Организаторите на шоуто обещават едно смешно лято с Любо Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстю Лафазанов, Петьо Петков - Шайбата, Васил Драганов, Ненчо Илчев, Иван Радоев, Ернестина Шинова, Ина Вангелова, Маргарита Костова, балет Екстрийм, Устата, Елица и Стунджи. По време на летните отпуски актьорите ще заживеят в един средно статистически блок, пълен със  своите комични ситуации, 14 шумни съседи със сигурност ще подобрят настроението на всеки с песни и ударни дози смях.
Билети за шоуто могат да се купят от касите на "Булсатком".
 


Сходни връзки

"КОМИЦИТЕ" НЯМА ДА ПОДМИНАТ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди