изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:19 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА ОТПУСКА 405 ХИЛ. ЛВ. ЗА СВЛАЧИЩАТА В БАЛЧИК    
ЛюбопитноПостоянната комисия за защита на населението при бедствия и аварии към Министерски съвет е решила да отпусне общо 405 хил. лв. за укрепване на свлачища в района на Балчик, съобщиха от кметството в морския град. 350 хил. лв. са предвидени за укрепителни мероприятия на свлачището на Циганско дере. Другите 55 хил. лв. се отпускат за изграждане на подпорна стена на СОУ "Хр. Ботев" и ул. "Черно море", които силно пострадаха при проливните дъждове през септември м.г.

ДЕБЛОКИРАНЕТО ЩЕ СПРЕ СПЕКУЛАЦИИТЕ НА ПАЗАРА

Очакваното деблокиране на олио от държавния резерв няма да се отрази на производителите на рафинирано масло у нас, но ще може да нормализира пазара, където сега се спекулира от търговците. Това заяви финансовият директор на добричката фирма "Калиакра" Иван Колев. Той е категоричен, че спекулативният скок на цените на олиото на пазара, които са между 1.60 до 2.25 лв. за бутилка, се дължат не на производителите, а на търговците на едро.
НДТ - 11 август 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА ОТПУСКА 405 ХИЛ. ЛВ. ЗА СВЛАЧИЩАТА В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди