изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:14 EEST
СПАСИХА ОТ ПОЖАР СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В ДОБРИЧ    
НовиниСлужител на съдебната охрана в гр. Добрич предотврати разпространението на възникнал пожар  в съдебната палата на града.

По информация на Главна дирекция «Охрана» към Министерството на правосъдието на 09.08.2010 г. в 19.00 ч. полицай Димитър Иванов Инджиев е застъпил дежурство съгласно месечният график на пост №1 – съдебна палата на гр. Добрич. Към 01.06 часа в сградата се задейства пожаро-известителната сигнализация. При така създалата се извънредна ситуация, полицай Инджиев незабавно предприема всички мерки според инструкциите за действия в такива случаи за локализиране мястото на възникналия пожар. При извършения оглед установява, че на петия етаж от стая № 503, ползвана от съдия Таня Ангелова, излиза дим.  Дежурният веднага подава сигнал на тел. 112 за възникнал пожар в съдебната палата на гр. Добрич. Информира председателя на Окръжния съд, оперативния дежурен на МВР, началника на областното звено „Охрана”-Добрич и оперативния дежурен на ГД ”Охрана”. При пристигането на екипа на РЗПАБ-Добрич служителят на ГД”Охрана” се включва активно в потушаването на пожара. Около 02.30 ч. на мястото на инцидента е направен оглед от дежурната група на І-РПУ гр. Добрич.

Полицай Димитър Иванов Инджиев е действал адекватно и професионално, спазвайки всички нормативни изисквания за носене на дежурството и ще бъде награден от главния директор на ГД”Охрана”.

 


Сходни връзки

СПАСИХА ОТ ПОЖАР СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди