изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:40 EEST
Сливен - силиконова долина за дамите    
Любопитно Сливен става силиконов рай за дамите. Мераклийките за пищен бюст ще имат шанса да го получат под Сините камъни от септември. Тогава в града се открива специална болница за пластична, реконструктивна, дентална и обща хирургия. Новото лечебно заведение е собственост на д-р Пенко Пенков, който притежава и частната болница "Хаджи Димитър". Той е и председател на Асоциацията на частните лечебни заведения в България.

В новата клиника на бул. "Хаджи Димитър" ще работят 4 пластични хирурзи от Истанбул, които са завършили и практикували в САЩ. Това съобщи пред "Стандарт" областният управител на Сливен Марин Кавръков. "Тази година частната болница на д-р Пенков се сви с 60 легла, но той е амбициозен и търси други форми за съществуване", каза губернаторът.

Турските специалисти са номер 1 по поставяне на силиконови бюстове, твърдят запознати. Хирурзите имат своя клиника в Истанбул. У нас те вече са получили разрешение за работа от здравното министерство, но имат право на клъцни-срежи само в клиниката на д-р Пенков.

С майсторлъка по силиконовите бюстове  Сливен се превръща в конкурент на Пловдив, Варна и София, където се развива пластичната хирургия. Турските доктори са специалисти и по лифтинг, лицево-челюстна хирургия и всички видове реконструктивни и дентални интервенции, увериха от частната клиника. Пластичните хирурзи са си харесали хотел, в който ще живеят. В болницата с тях ще работят български анестезиолози и медсестри.

Георги Мангинов / http://www.standartnews.com

НАЙ-РАЗГЛЕЖДАНИТЕ СИЛИКОНОВИ БЮСТОВЕ

 

 


Сходни връзки

Сливен - силиконова долина за дамите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди