изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:31 EEST
СТУДЕНТ ОТ БЕЛАРУС - УДАРЕН ЗА УБИВАНЕ С МОКС В КРАНЕВО    
Ред и сигурност 20-годишен студент от Беларус е приет с тежка черепно-мозъчна травма в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, след като бил бит от неизвестни в село Кранево, научи НДТ от медици. От Областната дирекция на МВР съобщиха, че сигнал за инцидента постъпил в полицейското управление в Албена в 4.40 часа вчера сутринта. Според него, на спирка на главната улица в село Кранево - близо до търговски комплекс, е намерен окървавен мъж в безпомощно състояние.


Според запознати с разследването на случая, пострадалият бил в съзнание, по негови данни бил нападнат от пияна компания и ударен с мокс. Битият разполагал с лична карта, от която полицаите разбрали, че се казва Дмитрий Суворов.
Раненият първоначално е откаран с линейка в болницата в Балчик, а след това транспортиран до МБАЛ в Добрич. Вкарахме го веднага в операционната, каза за НДТ началникът на Отделението по неврохирургия д-р Руслан Николов. Той и д-р Юлиян Петков са му извършили спешна животоспасяваща операция, която продължила четири часа. "Младият мъж бе с множествена вдадена импресионна фрактура на черепа, контузия на мозъка и епидурален хематом" - обясни д-р Николов. След операцията Дмитрий е настанен в ОАИЛ, според лекари има опасност за живота му.
Беларусецът е студент по медицина, четвъртокурсник, майка му също е лекар. Вчера тя успяла да се свърже с колегите са в добричката болница и да се осведоми за състоянието на пострадалия си син. НДТ


 


Сходни връзки

СТУДЕНТ ОТ БЕЛАРУС - УДАРЕН ЗА УБИВАНЕ С МОКС В КРАНЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди