изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:29 EEST
ЧЕРНОМОРСКАТА ПЕРЛА С ПРАЗНИЧНА ОФЕРТА ПОСЛУЧАЙ РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН    
Новини20 % ръст на нощувките за август отчитат в курорта

Сериозен ръст на руските и немски туристи отчиитат от курорта Албена през август. Комплексът е пълен на 100 процента от началото на август. Средно дневно гостите са между 16 500 и 16 900 лева. Най-многобройни са българските туристи, които са средно по 6000. Руснаците и румънците са  по три хиляди всеки ден. Отчита се сериозен ръст на туристите от Русия, които са с 40 на сто повече от миналата година. Ръст има и на немския пазар. Средно по 2 000 германци отдъхват в Черноморската перла. През август те са с 10 на сто повече в сравнение с предходния месец, но с 50 на сто повече от август миналата година.
Предстои понижаване на цените. Първото намаление ще е от 26 август, а след това ново понижение на цените ще има от 10 септември. По случай 41-ия си рожден ден Албена ще зарадва своите гости с празнична оферта от 41 лева за ол инклузив в 3-звеезден хотел в парковата зона, каза за НДТ зам. търговският директор Йовка Страшилова. Офертата ще е валидна за септември.
През месеца ваканция в парковата зона ще може да се намери на цена 50-55 лева, а край морето – за 60-65 лева. Ще може да се ползва и нощувка със закуска в хотел „Добруджа” срещу 20 лева.
 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРСКАТА ПЕРЛА С ПРАЗНИЧНА ОФЕРТА ПОСЛУЧАЙ РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди