изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:42 EEST
ДАМЯН ПОПОВ Е ЧАСТ ОТ ЖУРИТО НА „ТРИКСИ”    
НовиниДамян Попов ще бъде част от журито, оценяващо  участниците в тазгодишно издание на международния фестивал на изкуствата „Трикси”, научи НДТ.

Изпълнителят ще журира в категория „Поп пеене”, където ще се представят певци от над 25 държави. Поканата за айдъла е отправена от директора на фестивала Емил Струнджев.
„Задачата за мен ще е доста отговорна, поканата съвпадна с дипломирането в поп и джаз факултета на НМА, което ми дава още повече самочувствие  и увереност че ще се справя с гласуваното  доверие от страна на организаторите към мен!”  споделя Дамян.
Фестивалът стартира снощи с концерт на лауреати от предишните издания. Председател на журито е проф.д-р Пламен Арабов от АМТИ – Пловдив. Организатори са Арт център „Стринджендо” и община Балчик.
Във фестивала ще вземат участие гости от Русия, Сащ, Израел, Германия, Италия, Франция и др. Освен поп музика всяка държава ще се представя и в разделите „класическа музика”, „фолклорно танцово и вокално изкуство”.
 


Сходни връзки

ДАМЯН ПОПОВ Е ЧАСТ ОТ ЖУРИТО НА „ТРИКСИ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди