изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:24 EEST
Арестант предложи 100 000 лева на полицаи подкуп    
Ред и сигурност100 000 лева подкуп на полицаи е предложил единият от задържаните по време на акцията за изземване на цигари без бандерол.


Мъжът е осъждан за участие в международен канал за трафик на наркотици. При съвместна акция на турските и българските служби през 2003 г. е задържан на територията на Република Турция с няколко десетки килограма амфетамин. Освободен е от затвора през 2008 г.

Акцията, при която е бил задържан, е проведена снощи след продължително наблюдение на група лица, занимаващи се с търговия с акцизни стоки без бандерол. По-голямата част от цигарите - 6265 стека, са иззети около 21.00 ч. от микробус „Фиат Дукато", спрян на разклона за с. Димовци, община Гурково.

Лекотоварният автомобил с акцизните стоки спрял да изчака в район на паметника на бригадирското движение, след като водачът на движещият се пред него лек автомобил БМВ му дал сигнал, че по-надолу по пътя има полицейска кола.

Служителите на сектор „БОП" и РУ „Полиция"-Казанлък предприели оглед на натоварения с акцизни стоки микробус, а екип на група „Престъпления по пътищата" последвали и задържали водача на лек автомобил БМВ - 31-годишен старозагорец. При задържането той предложил на двамата полицейски служители да им даде сумата от 14-15 000 лева, които носел в себе си, а след като му отказали увеличил сумата на 50 000 лв., за които им обявил, че държи в дома си. При повторния отказ от страна на полицаите им предложил да се споразумеят за 100 000 лв.

По-късно от дома на старозагореца са иззети още 1350 стека цигари също без бандерол. Мъжът е задържан за 24 часа. dariknews.bg
 


Сходни връзки

Арестант предложи 100 000 лева на полицаи подкуп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди