изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:07 EEST
УСПЕХ ЗА ДОБРИЧЛИИ НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО    
ОбществоМного успешно премина участието на състезателите от Районната организация на сляпо-глухите в Добрич в Осмото държавно първенство за лекоатлетически дисциплини. Това каза за НДТ председателката на организацията Калинка Ковачева.

С три дипломи за първо място е удостоена Радка Великова - в дисциплините по 60 и 100 метра бягане и 200 метра спортно ходене. Трифон Лазаров също е на първо място - за 60 метра бягане и дълъг скок. Диплом второ място имат Марийка Атанасова, която е с нулево зрение, и Илия Костов - съответно за бягане и дълъг скок и за хвърляне на диск и канадска борба. Калинка Ковачева пък е удостоена с диплом за трето място - тази година тя за пръв път участва в дисциплините спортно ходене и канадска борба. На четвърто място е класирана София Ганчева.
Осмото държавно първенство за лекоатлетически дисциплини за сляпо-глухи бе организирано от Националната асоциация на сляпо-глухите в България. То бе посветено на 130 години от рождението на Хелън Келър и 13 години от създаването на НАСГБ. Проведоха се също шахматно първенство, както и първенства по спортна табла и канадска борба. За участниците от добричката организация на сляпо-глухите транспортът бе осигурен от община Добрич.
 


Сходни връзки

УСПЕХ ЗА ДОБРИЧЛИИ НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.33 секунди