изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:03 EEST
ФУТБОЛИСТИТЕ НА БАЛЧИК ИДВАТ ЗА ДЕРБИТО ОЩЕ В ПЕТЪК    
СпортВ четвъртия кръг на Източната "Б" футболна група е дербито на Добричка област между съставите на Добруджа и Черноморец (Балчик).

Според програмата на първенството мачът е в събота на стадион "Дружба" от 18.00 часа. Макар че разстоянието между двата града е само 35 километра, от щаба на балчишкия клуб информираха, че отборът ще пристигне в Добрич още в петък и ще отседне в хотел "Добруджа".

Това несъмнено говори за едно изключително професионално отношение на клубното ръководство. Старши треньорът на Черноморец Радостин Димов, който преди време водеше състава на Добруджа, сподели за медиите, че пази топли спомени от работата си при "жълто-зелените" и че се надява двата тима да направят хубав мач, който да удовлетвори очакванията на феновете. Добрата новина от лагера на балчиклии е, че сред състезателите няма контузени и наказани и че всички участват пълноценно в тренировките. В същото време двама от най-опитните в състава на Добруджа - нападателят Павлин Тодоров и вратарят Христо Николов-Бучи, със сигурност ще пропуснат срещата в събота, тъй като лекуват травми. В игра се връщат обаче Филип Филипов, Венцислав Желев и Николай Илиев, които поради контузии пропуснаха двубоя с Брестник миналата седмица.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА БАЛЧИК ИДВАТ ЗА ДЕРБИТО ОЩЕ В ПЕТЪК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди