изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:11 EEST
С КОНЦЕРТ АЛБЕНА ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН    
НовиниС концерт тази вечер курортът Албена ще отпразнува своя рожден ден. На 24 август се навършват 41 години от откриването на курорта.

Изпълнения на Косара, Румънеца и Енчев и БТР ще радват гостите на Перлата на българското Черноморие от 20.00 часа. Паркът между хотел „Добруджа” и административната сграда в курорта ще посрещне приятели и гости на тържеството.
Водещ ще е DJ Теди Джорджо. Всеки от присъстващите има шанса да участва в томбола с атрактивни награди от Албена и Vivacom. Очаква се и торта, както повелява традицията. Малко преди началото на концерта, отново на сцената ще се проведе церемония по откриването на Третите летни студентски игри Албена 2010. В нея участват представители от над 20 университета от цялата страна. Албена е домакин на подобно събитие за първи път.
По случай 41–ата годишнина на комплекса от 30 август „Албена” АД предлага оферта на цена от 41 лева за почивка „ол инклузив” в тризвезден хотел в паркова зона. На брега на морето нощувката е 65 лева на човек по формулата ол инклузив за хотелите Боряна, Мура, Лагуна Маре. В парковата зона на комплекса може да се почива за 55 лева в хотелите „Орхидея” и „Магнолия”, отново по формулата „всичко в цената”. Хотел „Калиопа” пък предлага почивка срещу 46 лева, която включва закуска и вечеря. В комплекса се предлагат нощувка с включена закуска само за 20 лева на човек. От курорта обещават още по-атрактивни цени след 10-и септември. Освен това туристическото дружество предлага и ваканция в Швейцарските Алпи. Там в хотел „Де Маск” почивката е на цена от 44 евро за настаняване на полупансион.
 


Сходни връзки

С КОНЦЕРТ АЛБЕНА ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди